Mandy deKwant

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mandy deKwant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mandy deKwant heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo Ancille wat leuk om een bericht van een vriendin van vroeger terug te zien.

  Hallo Ancille wat leuk om een bericht van een vriendin van vroeger terug te zien. Het verhuizen was inderdaad balen want ik had het in Den Bosch erg naar m'n zin. Ik heb drie jaar op deze school gezeten en ben daarna verhuisd naar Rotterdam. Juffrouw Brederode en Peerenboom kan ik me nog goed herinneren. Ook nog wel een aantal klasgenoten zoals Ancille Strik, Monique Seegers en Laura Leermans waarmee ik vaak ABBA immiteerde op en buiten schooltijd maar ook Shirley Heanussa die mij nog eens wijsmaakte dat op een schilderij bij haar thuis haar moeder was geschilderd. Inmiddels weet ik wel beter. Ook herinner me nog Erik een lange jongen met krullen en Rene(toen nog klein kereltje) en een Marrokaanse jongen nog. Verder weet ik nog heel goed dat we onze breiwerkjes in ladekasten bewaarden. Van het gymen aan de overkant weet ik niets meer.

  Hertog Jan van Brabantschool, 1976

  Ik heb niet zo lang op deze school gezeten, maar ik kan me nog wel een aantal klasgenoten herinneren zoals, Diana Hartog, Jeanette Cozzutto, Hedi Schaap,Sander Asberg, Raymond Hoefsmit.

  Ik heb niet zo lang op deze school gezeten, maar ik kan me nog wel een aantal klasgenoten herinneren zoals, Diana Hartog, Jeanette Cozzutto, Hedi Schaap,Sander Asberg, Raymond Hoefsmit. Op zich wel een leuke school alleen in het laatste jaar een foute leraar gehad. Ik weet zijn naam niet meer maar hij liep altijd met samengeknepen billen ofzo. Echt een eikel eersteklas. Ik zal ook nooit vergeten dat je in het laatste jaar om de beurt lauwe schoolmelk moest verdelen, bah.

  De Leeghwater, 1978

  Groetjes aan Jacquelien de Leeuwen altijd veel lol gehad op deze school.

  Groetjes aan Jacquelien de Leeuwen altijd veel lol gehad op deze school. Vooral met dhr Onvlee (ofzo) die op een gegeven moment zijn gezicht had verbrand aan het strijkijzer. Hij zei ook altijd tegen mij "de kwant vooraan zitten". Ik werd ook regelmatig eruit gestuurd. Veel leuke leraren; Nagtegaal, Kalis, Hoogland, Lievaard. Leuke herinneringen heb ik aan Jacqueline de Leeuwen, Sonja, Anita Thé, Monique Henderson, Diana Hartog, Diana Janssen, 4 Jeannettes in 1 klas allemaal anders geschreven en nog veel meer gezichten maar ik weet niet meer alle namen. Ook gingen we vaak naar de Koperwiek shoppen of naar de LTS vlak bij het zwembad.

  Comenius College(de schakel), 1980

  ?