manda Van der Zon

Kent 30 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van manda Van der Zon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  manda Van der Zon heeft 0 klassenfoto's en kent 30 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meisjes die ik me herinner zijn Gerda Zalm en Bettina Buitenhuis.

  Meisjes die ik me herinner zijn Gerda Zalm en Bettina Buitenhuis. ook dansten er regelmatig twee oudere-jaars jongens mee om te helpen en die dansten zo goed dat alle meisjes met ze wilden dansen voor de rest laat mijn geheugen me hier een beetje in de steek.

  Dansschool Dick Heemskerk, 1975

  Weinig herinneringen aan deze school, maar weet zeker dat ik het er niet leuk vond.

  Weinig herinneringen aan deze school, maar weet zeker dat ik het er niet leuk vond. Van huis uit niet godsdienstig, dus ik deed niet mee met het bidden, dat kwam me regelmatig op een klap met een liniaal te staan van Juffr. Don. Tweede met juffr. Janssen ging beter.

  kleuterschool De Duiventil, 1963

  Ik heb 5 jaar over deze school gedaan.

  Ik heb 5 jaar over deze school gedaan. in mijn herinnering een kleine strenge school waar weinig kon en waar ze qua lesgeven niet echt voorop liepen. Als ik terug denk aan die tijd komen er zoveel namen bovendrijven dat ik er niet aan begin om ze op te schrijven, ben ik voorlopig nog niet klaar. Als je wilt weten of ik je nog ken, stuur je maar een reaktie.

  Plantage MAVO, 1971

  ?