Majorie van Goor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Majorie van Goor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Majorie van Goor heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas bij juf Joke en ik weet dat we met de klas een keer naar de opnames van De Film van Ome Willem zijn geweest.

  Ik zat in de klas bij juf Joke en ik weet dat we met de klas een keer naar de opnames van De Film van Ome Willem zijn geweest. Verder kan ik mij nog herrinneren als het heel mooi weer was de juffen ons extra kleding mee lieten nemen en dan met de brandspuit gingen spelen, dat was toen heel erg spannend en leuk.

  Kleuterschool 't Herderstasje, 1981

  We waren de eerste lichting Communicatie studenten, de opleiding liep dan ook nog niet geheel op rolletjes, maar ik heb het best naar mijn zin gehad.

  We waren de eerste lichting Communicatie studenten, de opleiding liep dan ook nog niet geheel op rolletjes, maar ik heb het best naar mijn zin gehad. Heb vervolgens de richting Creatief gekozen.

  Hogeschool INHolland AvC, 1999

  Leuke tijd gehad tijdens de opleiding GI waarvan wij het 2e jaar waren dus we voelde ons nog al eens een proefkonijn, wat betreft de aanschaf van boeken (die we nooit gebruikte) en dergelijke.

  Leuke tijd gehad tijdens de opleiding GI waarvan wij het 2e jaar waren dus we voelde ons nog al eens een proefkonijn, wat betreft de aanschaf van boeken (die we nooit gebruikte) en dergelijke. Wist niet veel namen meer maar het smoelenboek was uitkomst bij de klassefoto, als er nog foutjes in zitten dan merk ik het wel.

  Grafisch Lyceum Amsterdam (..., 1995

  ?