Magda van Diepenbeek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Magda van Diepenbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Magda van Diepenbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb met heel veel plezier deze opleiding gedaan en heb er nog steeds goede herinneringen aan.

  Heb met heel veel plezier deze opleiding gedaan en heb er nog steeds goede herinneringen aan. Ben sinds 96 zelfstandig als grafisch vormgeefster en illustratrice aan het werk en kan dit bedrijfje goed combineren met ons gezin; 2 zoontjes (6 en 4 jaar) en een dochtertje van bijna 1 jaar.

  Grafisch Lyceum, 1990

  Laatste 2 jaar woonde ik in Woudenberg en fietste (bijna) elke dag samen met Gerard Velthuis van/naar school; gezellige en leuke tijd.

  Laatste 2 jaar woonde ik in Woudenberg en fietste (bijna) elke dag samen met Gerard Velthuis van/naar school; gezellige en leuke tijd. Tekenen als examenvak is me later goed van pas gekomen, inmiddels ben ik illustrator/grafisch vormgeefster/art director en tevens directeur/eigenaar van mijn eigen bureau voor grafische vormgeving. Biologie van meneer Boersma was een van de leukste vakken, met warmte gegeven. Over het algemeen heb ik deze school niet leuk gevonden, heb er door omstandigheden ook 2 jaar te lang over gedaan. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar getrouwd met Arjen van Diepenbeek, we hebben 2 zoontjes (3/1999 en 6/2001) en een dochtertje (7/2004).

  Meerwegen College vestiging..., 1983

  Op deze school heb ik echt een onbezorgde tijd gehad.

  Op deze school heb ik echt een onbezorgde tijd gehad. Ik ben sinds 1997 getrouwd met Arjen van Diepenbeek en samen hebben we 2 zoontjes (3/1999 en 6/2001) en een dochtertje (7/2004). Het gezin combineer ik met mijn bedrijfje in grafische vormgeving en illustreren.

  de Berkenschool, 1977

  ?