Mäbel Mannesse

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mäbel Mannesse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mäbel Mannesse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben van de Beatrix-mavo naar de MEAO gegaan.

  Ben van de Beatrix-mavo naar de MEAO gegaan. Ik kan me nog herinneren dat ik met Karin de Ronde in de klas zat en dat we op een middag weer eens naar de Beatrix-mavo gingen. We werden toen bekeurd door de politie omdat ik als fietser aan haar arm hing terwijl Karin op haar brommer reed. Veel gelachen.

  MEAO Triborgh College, 1976

  Mijn oude klasgenoten waren: Fons Kleintjes, Pim Schuurmans, Paul Jacobs, Ineke v.

  Mijn oude klasgenoten waren: Fons Kleintjes, Pim Schuurmans, Paul Jacobs, Ineke v.d. Welle, Floor Mes, Florentine Wouters en nog veel meer. De tijd op de Beatrix-mavo was fantastisch. Veel leuke dingen gedaan en vooral op sportgebied vierde de school in die periode hoogtijdagen. Braaksma sr was directeur. De Haan (geschiedenis) Weltevrede (Ned) Braaksma jr (Frans) Bol (Eng) Bakker en Hey (Duits) Bol (natuurkunde & scheikunde) Appelo (Biologie) Weeldenburg (Tekenen & Muziek) Zegwaard & Schouten (Wiskunde) en last but not least Gravesteijn (GYM). Als je al een beetje sportieve aanleg had dan werd dat zeker door hem nog meer versterkt. Ik denk met groot genoegen terug aan de tijd dat "onze" broers hun gitaren meenamen naar school en er tijdens de pauzes veelvuldig op gespeeld werd.

  Beatrix College ,,, 1971

  Vanaf het begin op de Oranjeschool gezeten.

  Vanaf het begin op de Oranjeschool gezeten. In de 1e klas bij Juffrouw Van Andel, 2e klas bij mevrouw Wiggelinkhuizen, 3e klas bij meneer Piersma, 4e klas bij (de inmiddels getrouwde) mevrouw Herfst-van Andel en in de 5e klas wederom bij meneer Piersma. Jammer genoeg ging ik halverwege de 5e klas over naar de Prins Bernhardschool.

  Oranjeschool, 1964

  ?