maartje vreugdenhil

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maartje vreugdenhil en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  maartje vreugdenhil heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het was een gezellige school en ik ben in het 2de leerjaar terug geplaatst naar de eerste, wat ik achteraf niet erg vind :D ik heb nog best wat schoolspullen uit die tijd en af en toe blader is ze nu door met mijn eigen meiden.

  het was een gezellige school en ik ben in het 2de leerjaar terug geplaatst naar de eerste, wat ik achteraf niet erg vind :D ik heb nog best wat schoolspullen uit die tijd en af en toe blader is ze nu door met mijn eigen meiden... sommige herinneringen zullen mij altijd bij blijven, zowel de leuke als de minder leuke tijden... het schoolkamp naar luxemburg die herberg hihihi waar ik uit het stapelbed viel, lol en een pijnlijk oor toen... tafeltje gemaakt van karton..

  Het Kruispunt, 1983

  ik heb op deze school leren lezen en schrijven in de eerste klas daarna ben ik van deze school afgegaan omdat we gingen verhuizen.

  ik heb op deze school leren lezen en schrijven in de eerste klas daarna ben ik van deze school afgegaan omdat we gingen verhuizen...ik heb mijn eerste eigen gemaakte rapport van die klas nog steeds

  Minister de Visserschool, 1977

  ?