maarten vlaming

Kent 14 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maarten vlaming en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  maarten vlaming heeft 3 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb in de kleuterklas bij juffie Ellen gezeten en in de eerste klas bij meester Peter ven Engelen.

  Ik heb in de kleuterklas bij juffie Ellen gezeten en in de eerste klas bij meester Peter ven Engelen. Ik heb er een leuke tijd gehad. Namen die ik nog weet zijn Douwe Duijndam Rutger Maarten etc.etc.

  Geert Grooteschool, 1992

  Ik zat daar op school met Jeroen Segers, Douwe Duindam, Scott,Eva,Michon, Robin, Djurre de Roos en nog vele anderen waarvan ik de naam nu even niet weet.

  Ik zat daar op school met Jeroen Segers, Douwe Duindam, Scott,Eva,Michon, Robin, Djurre de Roos en nog vele anderen waarvan ik de naam nu even niet weet.Het eerste jaar begonnen we met juf....., die is weggegaan daarna kregen we o.a. juf els. Verder heb ik bij meester Ronald gezeten en bij meester Johan. Ik heb het op deze school naarmijn zin gehad. Djurre de Roos is nog steeds een vriend van mij. Ik zit nu in purmerend op school Tegenwoordig heet die Bladergroen van het PSG. Voorheen heette de school de schakel en daarna hetP.O.W.

  Tobias, 1995

  ?