Maarten van der Wouden

Kent 15 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten van der Wouden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Maarten van der Wouden heeft 2 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Avondopleiding HTS Commercieel Ingenieur.

  Avondopleiding HTS Commercieel Ingenieur

  Haagse Hogeschool, 1986

  Zie Rijksscholengemeenschap.

  Zie Rijksscholengemeenschap

  De Goudse, 1971

  Klasgenoten : Jaap Post, Roeland Barendregt, Dirk-Jan Bilderbeek, Koos van Dam, Peter Boswinkel, Hans Kreisel, Nelleke Renes, Willeke Koot, Marjo Mulder, .

  Klasgenoten : Jaap Post, Roeland Barendregt, Dirk-Jan Bilderbeek, Koos van Dam, Peter Boswinkel, Hans Kreisel, Nelleke Renes, Willeke Koot, Marjo Mulder, ..... Prachtig oud gebouw, met soms hele leuke leraren (Amesz, Stedelaar, Van Kooten, Roozendaal, Smeele, Stoll) maar ook ongelooflijke ... (Oldenziel, conrector Vons, en andere waarvan ik nu niet op de naam kan komen). Hoogtepunten van de schooltijd : schoolreis naar Parijs en de opvoering van "Wegens sterfgeval gesloten" van Jan Wolkers in de Goudse Schouwburg, met Hr. Smeele en Peter Boswinkel in de hoofdrollen. Ik heb toen samen met Koos van Dam het de rekwisieten in elkaar gezet, op zolder van de school. Geweldig ! De vrijdagen voor een vakantie als we biologieles hadden, pakte Dhr. Stoll De Hobbit van JJR Tolkien en las voor, een lesuur lang ipv les te geven. Hieraan heb ik m'n liefde voor de verhalen van Tolkien overgehouden !

  Rijksscholengemeenschap, 1971

  ?