Maarten van Damme

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten van Damme en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Maarten van Damme heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Juffrouw Vermeulen in de eerst...

  Juffrouw Vermeulen in de eerste en de derde - mijn lievelingsjuf. Het feit dat heel veel anderen haar ook noemen geeft aan dat deze juf iets bijzonders was. Het hoofd heette destijds Koops en we noemden hem Spook. Meester Terpstra in de vijfde. De tweede met juffrouw Wijnen, was nog verliefd op haar dochter Henriette. Zomer 2003 de school nog eens bezocht in een sentimentele oprisping. Hij staat leeg! De knikkerputjes zitten er dertig jaar later nog steeds. Te weinig kinderen in de wijk.

  2003, Maarten van Damme

  De zesde klas in Limburg. Dat ...

  De zesde klas in Limburg. Dat was wel even wennen na de eerste vijf jaar basisschool in het westen van het land. Erg schools en wat saaiig ouderwets. Ik weet niet eens meer hoe de meester heette. Strafregels en huiswerk dat was ik niet zo gewend...

  2002, Maarten van Damme

  Kate Farrow inspireerde me om ...

  Kate Farrow inspireerde me om in de (bibliotheek)automatisering verder te gaan. Kuin dwong tot nadenken, iets dat ik nog steeds graag doe.

  2002, Maarten van Damme
  ?