Maarten Udema

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten Udema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maarten Udema heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met mijn vrienden Charles, Tienka, Helga, Annemarie, Hugo, Harriet (grote liefde) en Miljouska er leuke herinneringen aan over gehouden.

  Met mijn vrienden Charles, Tienka, Helga, Annemarie, Hugo, Harriet (grote liefde) en Miljouska er leuke herinneringen aan over gehouden. Zoenen bij Kiek in de pot en in het krantenhok. Glijbanen maken in de winter. Meneer Beenen trok aan je oren, mevrouw Sitter sloeg met een lineaal en meneer Bumsma (!) legde me over de knie. Meneer de Bruin was een verademing. Als Annemarie van Capelle ging zingen had ik kippevel. Weet nog steeds niet of dat kwam omdat het zo goed klonk of juist niet.

  Neutrale school, 1966

  Wat een mooie tijd was dat! Genoten!Favoriete herinnering? Het zijn er veel.

  Wat een mooie tijd was dat! Genoten!Favoriete herinnering? Het zijn er veel. De fallus van sneeuw op het grasveld met Paul Grosveld, het heerlijke hangen in de zomer, de kelder, de leraren, het Wapen van Engeland met Pisang Ambon. Geen huiswerk en veel bewegingsruimte voor ontluikende jongeren. Het ging daarom maar net goed maar dat is net zoiets als een "beetje zwanger" dus eigenlijk ging het fantastisch. Een creatief schoolsysteem voor creatieve mensen. Het is allemaal toch goed gekomen.

  Sgm Roncalli Samenw Sch PC, 1977