Maarten Kok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maarten Kok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Maarten Kok heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MAAR EEN JAARTJE HIER ALS KLASSENLEERKRACHT EEN MONTESSORIKLAS GEHAD - LEUK FEEST WAARBIJ ONZE KLAS SPANJE UITBEELDDE MET LEVENSGROTE STIER - Naam die me tebinnenschiet Bas (met glazen oog)meisje Biegel (dochter van schrijver) Ariane Brouwer (heb ik mijn

  MAAR EEN JAARTJE HIER ALS KLASSENLEERKRACHT EEN MONTESSORIKLAS GEHAD - LEUK FEEST WAARBIJ ONZE KLAS SPANJE UITBEELDDE MET LEVENSGROTE STIER - Naam die me tebinnenschiet Bas (met glazen oog)meisje Biegel (dochter van schrijver) Ariane Brouwer (heb ik mijn dochter naar vernoemd)

  Asvo School, 1969

  Ik zat op de Montessori-afdeling Veel namen kan ik mij niet herinneren; wel nog Co Adriaans maar dat komt omdat hij zoveel in beeld is op TV.

  Ik zat op de Montessori-afdeling Veel namen kan ik mij niet herinneren; wel nog Co Adriaans maar dat komt omdat hij zoveel in beeld is op TV.

  Gem.Kweekschool voor onderw..., 1963

  van 1957 tot 1960 zat ik op de 3jarige afd ULO van 1960 tot 1962 deed ik klas 3 en4 van de 4jarige MULO Op de ULO zat ik bij mw Metz (de jongste) Vele leerkrachten kan ik mij nog herinneren; Hr Hoogenesch Mw Smit Mw Strobach Mw Woltersdorf Hr Benraad

  van 1957 tot 1960 zat ik op de 3jarige afd ULO van 1960 tot 1962 deed ik klas 3 en4 van de 4jarige MULO Op de ULO zat ik bij mw Metz (de jongste) Vele leerkrachten kan ik mij nog herinneren; Hr Hoogenesch Mw Smit Mw Strobach Mw Woltersdorf Hr Benraad "juffrouw"Dol We deden veel aan cabaret met o.a. Jan Job Schouten en Martin Hartogh. Zowel de 3jarige als 4jarige afdeling heb ik met plezier doorlopen.

  1e Montessori ULO/Mulo/MAVO, 1957

  ?