Ontdek PLUS

maaike blom

Kent 0 personen

NA , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van maaike blom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  maaike blom heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolfeesten in de hal, roze koeken in de kantine, Meester van Veen die zijn haar per ongeluk groen geblondeerd had, de Indonesiche tekenleraar (hoe heette die nou ook alweer) met zijn magische tekeningen, alle kamelen op een stokje, omdat er niet gevloe

  Schoolfeesten in de hal, roze koeken in de kantine, Meester van Veen die zijn haar per ongeluk groen geblondeerd had, de Indonesiche tekenleraar (hoe heette die nou ook alweer) met zijn magische tekeningen, alle kamelen op een stokje, omdat er niet gevloekt mocht worden.

  Het Hervormd Lyceum West, 1983

  Een geweldige tijd gehad, met juffrouw haantje, juffrouw ludenhoff, meester frankfurther en meester haverkamp en gym bij meneer Jamin.

  Een geweldige tijd gehad, met juffrouw haantje, juffrouw ludenhoff, meester frankfurther en meester haverkamp en gym bij meneer Jamin. Beste vriendin was Marie-Jose van Kleef, en ik herinner me ook nog een heleboel ander mensen, zoals Isabel Anastacio, Gracia Wijngaarden, Yvonne van Vegten, Ellen van Zandwijk, Danny Leyden van Amstel, het komt weer helemaal boven drijven!

  Marius Bauer school, 1976