M Telkamp

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van M Telkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  M Telkamp heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De spannende gangen onder het schoolplein, de uitgesleten marmeren trappen, de warme broodjes op de Vismarkt, in een vrij uurtje: wie het eerst boven op de Dom was (kostte wel een dubbeltje.

  De spannende gangen onder het schoolplein, de uitgesleten marmeren trappen, de warme broodjes op de Vismarkt, in een vrij uurtje: wie het eerst boven op de Dom was (kostte wel een dubbeltje. De leraar Ben Stomp die bij z'n entree zijn achter- plus voornaam op het bord schreef. Hierdoor verloor hij waarschijnlijk meteen het ge- en ontzag. Ik zie hem nog stoeien met schotels en bloempotten om ons uit te leggen hoe een zons- en maansverduistering tot stand komen. Ook ben ik de uurtjes die we (Marian Stoel, Marian van Dam, Liesbeth Beun, Yvonne Stuivenberg, Joke en Dik Elings, Nel Verrips) doorbrachten in de kloostergang niet vergeten. Helaas is Marian van Dam een paar jaar geleden met haar man Artie en zus en zwager gruwelijk om het leven gekomen in Frankrijk. Ik ben reuze benieuwd hoe het mijn klasgenoten is. Jetty van Amstel heb ik al gezien op deze site, maar waar zijn Gonnie Castelijn, Yvonne Stuivenberg, Liesbeth Beun, Mariëlle Koudijs, Marianne Stoel, Carla C(K)rul, Choing en Iko Ma, Gradus Jansen, Pim van Vliet en alle anderen?

  Nederlands Hervormde Burger..., 1960

  Fijne herinneringen aan deze school.

  Fijne herinneringen aan deze school. Ik heb alle stadia doorlopen, van kleuterklas en lagere school naar de ulo.

  Christelijke Basisschool Do..., 1954

  ?