Bekijk het volledige profiel van M. Spanjer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

M. Spanjer heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

goeie tijd gehad hier. Heb sam...

goeie tijd gehad hier. Heb samen met Mary-Lou in de Medezeggenschapsraad gezeten. Zijn we ook voor op cursus geweest. Heb de foto's nog....aan het einde van het laatste schooljaar heb ik nog administratieve werkzaamheden voor Peter Zwart gedaan. Diploma uitreikingen vond ik minder leuk. De hele aula zat dan vol en dan moest je naar voren om je rapport op te halen. Brrr. Susan zie ik heel af en toe nog wel 'ns. Karin Visscher natuurlijk wekelijks. Richard Biek ben ik onlangs tegen het lijf gelopen. Wat mij betreft mag er een reunie komen.

2004, M. Spanjer

Gezellige school. Grote kantin...

Gezellige school. Grote kantine. Noeken is me bij gebleven en Jurrie de schoonmaker. Trieste herinnering was het overlijden van Juf Meijer van Oers. Dat vergeet ik nooit meer... 1e uur nederlands, iedereen zat in de klas te wachten en Juf Meijer van Oers is nooit meer de klas in gekomen....

2004, M. Spanjer

mr Klaveringa geloof ik. Daar ...

mr Klaveringa geloof ik. Daar heb ik leuke herinneringen aan. Het examen jaar was blokken en ik heb nog hele leuke foto's van de diploma uitreiking. met o.a. Renate ede Wit en Sandra.... Verder ging ik veel met Karin Visscher om en dat is nu nog steeds mijn beste vriendin. Ze was mijn getuige op mijn huwelijksdag.

2004, M. Spanjer
?