M Snel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van M Snel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  M Snel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat op deze school vanaf de 4e klas, januari '67.

  Zat op deze school vanaf de 4e klas, januari '67. Ik kwam bij meester van Dijk in de klas; in de 5e hadden we meester van Baal en de 6e meester van Gijzel; het hoofd.Ken Joke Hokke nog; heb nog even naast haar gezeten, maar we kletsten teveel. Van Herman Esmeijer leende ik de boeken van de Katjangs. Ben nog steeds dikbevriend met Patty Veenis.Ken nog veel namen; zienet een foto van de 5e klas van Karin Breukink: de tweeling Frits en Dick Faber; Dick Westerduin, Hans Maartense, Christa van Steenselen, Thea Stapper kwam in de 5e klas erbij. Sylvia, Wilma Degeling, Marga Scheffer, Jenny van Zanten, Suus de Bruin, Anita van Vugt, Joop Koopmans?, Bob Bonhof?

  Dr. Kramer school, 1967

  Het was een erg leuke opleiding.

  Het was een erg leuke opleiding. Ik herinner mij juf. Stam. dhr. Mes, Dhr. Bol, dhr. Borstlap.

  Chr. Opleidingsschool voor ..., 1973

  Ik kwam in de 2e klas op de Mavo, ik zat in de 1e klas eerst op het Westhovenplein in de brugklas.

  Ik kwam in de 2e klas op de Mavo, ik zat in de 1e klas eerst op het Westhovenplein in de brugklas. Ik herinner mij de volgende namen Ellen de Boer, Wilma van der Stelt, zij zat ook bij mij op de Lagere school, P.Oosterleeschool. En Jenny van Zanten, natuurlijk ken ik je nog! we zaten bij elkaar in de klas op de lagere school. Heb nog geen schoolbank plus dus kan je niet mailen.

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1969

  ?