M. Hak

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van M. Hak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  M. Hak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nu ik de schoolfoto gezien heb, schieten me enkele dingen te binnen Oja meester Plat, die man at altijd halve pepermuntjes.

  Nu ik de schoolfoto gezien heb, schieten me enkele dingen te binnen Oja meester Plat, die man at altijd halve pepermuntjes. En dan was er ook nog juffrouw Everse. Zij gaf handwerkles en ik dacht muzieklessen. Een ongetrouwde juf. En de bovenmeester, meester Wofsen ofzo iets. Ik vond het gebouw altijd erg mooi Vorig jaar ben ik er weer eens langs gereden en nu zit er een school voor speciaal onderwijs in. En dan was er nog juffrouw Soldaat van de kleuterschool Zij liep erg ongelukkig, als ik het goed heb Ze had een hart van goud

  Wilhelminaschool, 1962

  Ik weet me nog de namen van enkele klasgenootjes nl Hennie en Bettie.

  Ik weet me nog de namen van enkele klasgenootjes nl Hennie en Bettie.Twee vrendinnen en klaske, Marja Bor, Grietje Juffrouw Hengst was er één van een tweeling en dronk altijd tomatensap. Ze gaf oa kookles. En juffrouw??? woonde op een boederij en had een later leerling (Bettie) die bij haar in de huishuoding ging Meer namen van mede leerlingen of leerkrachten zijn me ontschoten, wel kan ik me nog gezichten voor de geest halen Jammer genoeg zonder namen maar wie weet.

  LHNO chr huishoudschool, 1968

  ?