M G Rouwenhorst

Kent 0 personen

NA
Woont in Landsmeer

  Bekijk het volledige profiel van M G Rouwenhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  M G Rouwenhorst heeft 26 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Net 5 jaar en naar de kleuterschool in augustus 1961.

  Net 5 jaar en naar de kleuterschool in augustus 1961. In 1964 verhuisden we naar Osdorp waar ik op de Johannesschool verder ging. Ik kan me eigenlijk alleen juffrouw Siliakus nog een beetje herinneren en Pier Hoekstra een buurjongen van een straat verderop. Verder leren vissen in de Admiralengracht. Dat vissen doen we nog steeds.. zie www.dekunstvlieg.nl

  10e montessorischool, 1961

  Toen was het al de MAVO.

  Toen was het al de MAVO. Gym van Marree, lieve juf Groenedijk, Dullemond voor duits, JBD v.d. Meer (straffe bak), "Pruikie" Mr v.d. Meer met de knalgele Renault 15 of 17TS découvrable! Sminia de concierge met veel cola en koeken met roze toplaag.. Hij paste ook op mijn hengels, de bron van verzuim-uren tussen alle tussenuren wegens zieke leerkrachten. Tijdens gym van Marre nog een een ongelukje gehad en met grote hoofdwond zelf op m'n brommer naar Lucas ziekenhuis gereden. Brommer heeft ook nog eens in de brand gestaan op het schoolplein; opvoeren had ook negatieve kanten. Schaken en tafeltennis in de kantine met Bertus Wagenaar, Ed Heiligers. Glen Uhlenbeek, Piroelie. Verder Linda en Mady Mosselman, Lyda Anemaet, Addy de Jager, Wilma Bakker.... enz. enz. Twee maal onvoldoende resultaat dus wegwezen zei v.d. Meer. Uitkomst was de Detailhandelsschool St. Nicolaas wat me veel beter lag. Daarna MDS gedaan, Tijdje in Zwitserland en ben later in Nederland Gerda Stolk nog wel tegengekomen in het hoodkantoor van ING Bank in Adam Zuid-Oost. Hou me aanbevolen voor een reunie. De school staat er nog maar het fietsenhok is dicht gebouwd.

  L. v. d. Zweepschool Chr. N..., 1969

  Zie ook Ondernemers College Amsterdam en St.

  Zie ook Ondernemers College Amsterdam en St.Nicolaas (daar ben ik eigenlijk begonnen).

  OCA (Ondernemerscollege), 1975

  ?