Lydia van der Kroon

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lydia van der Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lydia van der Kroon heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Allemaal zusters (nonnen).

  Allemaal zusters (nonnen). Het klooster stond ernaast, met een hele mooie tuin. Carola (verder niets van bekend) zat bij mij in de klas, de enige persoon die ik mij kan herinneren. Wanneer wij straf kregen moesten wij in een donker hok (kapel of klas?) zonder ramen! Gebeurde volgens mij maar 1x, maar ik weet het nog steeds. Geen leuke herinneringen aan. Met z'n allen in de rij en je mond houden. Overschoenen!

  Fröbelschool, 1965

  Het was een heel eind fietsen van Bussum maar Laren.

  Het was een heel eind fietsen van Bussum maar Laren...... Meestal met een hele groep die al vanuit Naarden onderweg was. Het snoepwinkeltje op de terugweg, niet die voor de school zat, maar iets verderop richting Bussum (heerlijke negerzoenen). Iedere dag het Laarderhoogt. Warme chocolademelk drinken bij dat mooie winkelcentrumpje midden in het centrum (De Smidse ????) tijdens tussenuren. In de 3e klas op werkweek, ik heb nog prachtige foto's. De strijd tussen de 'kakkers' en de 'dijkers'. Nu ben ik al jaren getrouwd en wij hebben een dochter van 23 en een zoon van 19. Via vele omzwervingen o.a. via Denemarken wonen wij nu, alweer 16 jaar, in Deventer. Ik herinner mij nog wel wat leraren: Dhr. van Deurzen, de adj. dir. Zwart (mijn grote 'vriend'), Zr. Domitilla, juf Boon en haar vriendin (ik weet niet meer hoe ze heet maar ze gaf typeles), juf Muller. Ruim 10 jaar geleden hebben wij nog een reünie gehad met 1 klas vlak voor de grote reünie, jammer dat ik die gemist heb. Groeten aan iedereen wie zich mij kan herinneren......

  L.E.A.O., 1973

  Juf Schilder in de 1e klas en meneer Voskuilen in de 6e.

  Juf Schilder in de 1e klas en meneer Voskuilen in de 6e. Ergens daar tussenin zat juffrouw Hagen, maar die was volgens mij heel streng. Ik herinner mij de school als hoog, kaal en ongezellig. Het hoofd was eerst mevrouw Kessel en later meneer Majoor. Zijn dochter Mieke zat ook bij ons in de klas. In de 6e klas op kamp naar Lunteren...... Nu ben ik al jaren getrouwd en wij hebben 2 kinderen. Een dochter van 23 en een zoon van 19, de tijd vliegt. Wij wonen na vele omzwervingen via Denemarken nu in Deventer. De groeten aan iedereen wie zich mij nog kan herinneren.

  Mariaschool, 1967

  ?