Lydia Schot

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lydia Schot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lydia Schot heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij juffrouw Varenkamp in de klas.

  Ik zat bij juffrouw Varenkamp in de klas. Verder kan ik me alleen nog herinneren dat Ankie van Vliet bij me in de klas zat, in de andere klas zat Annelies Boertje.

  Prinses Marijkeschool, 1959

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, van mijn vierde tot mijn vijfde.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, van mijn vierde tot mijn vijfde. Mijn juffrouw was juffrouw van Velzen, de juffrouw van mijn buurmeisje Ria was juffrouw Hagen.

  Rehoboth Kleuterschool, 1958

  Ik herinner me juffrouw van Oost en juffrouw de Jong, meester Gille en meester Werkman, meester Vermeer die inviel als er iemand ziek was.

  Ik herinner me juffrouw van Oost en juffrouw de Jong, meester Gille en meester Werkman, meester Vermeer die inviel als er iemand ziek was. Ik zat in de klas bij Marrie Wezemer, zij was mijn vriendinnetje, vanaf de vierde klas, verder herinner ik me "grote" Ria Visser, "kleine" Ria Visser, Lia Reedijk, Paultje Veerhoek, Annelies Boertje, Ernst de Bruin, Dikkie Zandbergen, Hester Breukel, Leonie Quak en Ankie van Vliet. Meester Gille speelde altijd op het orgel. Er hing een grote bel in de gang, als je in de 5de klas zat mocht je om de beurt bellen als de schooltijd om was of als het pauze was. In de zesde klas mocht je met 2 meisjes koffie zetten voor de leerkrachten in het keukentje boven, daarnaast was het kamertje waar we handwerkles kregen van juffrouw Nouwt. Het was een leuke gezellige tijd.

  De Rank, 1960

  ?