Luut van den Berg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luut van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Luut van den Berg heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De theorie werd gegeven op het Sumatraplantsoen en de praktijk in de vrijbank van het slachthuis.

  De theorie werd gegeven op het Sumatraplantsoen en de praktijk in de vrijbank van het slachthuis. De leraar was Vendrig later Schrama. De consulent was Osse(kop. Ik zat naast Nico Veenboer uit Assendelft, hij was op de zelde dag jarig als ik, zijn vrouw heette ook Marijke en zij waren ook op de zelfde dag jarig. Van andere namen weet ik alleen nog uit Volendam

  Slagers Vak Opleidingen, 1967

  Mijn vader had een slagerij in de Nieuwe Spiegelstraat.

  Mijn vader had een slagerij in de Nieuwe Spiegelstraat. Na de lagere school ben ik naar de ULO gegaan. Na deze te hebben afgemaakt ben ik gaan varen omdat mijn buurjongen, Wim van der Pol dit ook deed. Na 6 jaar weer aan de wal en ik moest de dienstplicht vervullen. 21 maanden bij de marine en niet verder gekomen dan het IJsselmeer. Na de dienst slager geworden, eerst bij mij mijn vader later in het dorp waar ik nu woon en al 25 jaar bij de zelfde baas in Schagen. Nog een jaar en dan in de VUT, kan ik mooi mijn hobby, EHBO instructeur uitbreiden.

  elisabeth wolffschool, 1950

  ?