Ontdek PLUS

luuk Oudejans

Kent 2 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van luuk Oudejans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  luuk Oudejans heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat eerst op de zustersschool bij zuster Michaelo We mochten daar met blokken spelen maar owee als je ermee gooide,dan was ze woest en moest je voor straf je blokkendoos knap opruimen.

  Ik zat eerst op de zustersschool bij zuster Michaelo We mochten daar met blokken spelen maar owee als je ermee gooide,dan was ze woest en moest je voor straf je blokkendoos knap opruimen. Toen ging je naar de lagere school en kwam je bij juffrouw Steevens terecht. Zie je het nog voor je, die stok die zij in haar hand had waar ze af en toe een roei mee uitdeelde,of je kreeg een borstel van het bord naar je kop als je iets verkeerd opschreef. Dat waren nog eens tijden. Verder herinner ik me meester Keizer nog in klas 2. Het latje de stok en de snoepjes die je kreeg als je de meeste kruisjes had in jouw rij. Wat een ramp, jij ging over, maar hij ook. Dus zat je er nog een jaar aan vast. Ook hadden we leraren als Rob en Luuk Buse. Luuk was voetballer in het eerste van Purmerend en Rob was organist in de kerk. Ik zat in het kerkkoor met Frank en Erik Nijenhuis en zong vele missen . Met Kerst was het helemaal raak,dan zong je van 3.30 tot 6.30 de missen en tussendoor een broodje in het Patronaatsgebouw. Ook had ik vele vrienden zoals Hans Glandorf ,Leo Vrouwe en Gerard Jak. Met Leo heb ik nog een fanclub opgericht teweten THEM nu beter bekend als Van Morrison.

  Jozefschool, 1955