Luuk Molenaar

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luuk Molenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Luuk Molenaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het schuin oplopende fysica- e...

  Het schuin oplopende fysica- en dito tekenlokaal. Een meisje uit een andere klas (Corrie Vermeulen) had zich verstopt in de hoge kast rechts achter in het lokaal. Hoeveel lesuren ze daar heeft gezeten? Overigens, wat is het verschil tussen DCK Aerdenhout en DCK Bloemendaal? Ik heb mijn naam maar bij beide vermeld! Maar het was dus Bloemendaal.

  2004, Luuk Molenaar

  De pauzes in het Bloemendaalse...

  De pauzes in het Bloemendaalse Bos, waarbij de heren Kuil, De Boer en Koerselman altijd met z'n 3-en liepen, en mej. Ypma, die net in ondertrouw was gegaan wandelend toezongen 'Daar komt de bruid'. En de conciërge, dhr. Vermeer, die elke ochtend met de koffie rond kwam (alleen voor de leraren uiteraard). Zat er slagroom op de koffie dan was er een leraar jarig. Ik kan me nog herinneren dat dhr. De Swart de slagroomrestanten uit zijn kopje lepelde en nog heerlijk zat na te genieten met soms een wit puntje op zijn neus!

  2004, Luuk Molenaar

  Schoolreisje (uitwisseling) na...

  Schoolreisje (uitwisseling) naar Oosterbeek, avondwandeling door bos en hei, waar we op de grond zittend o.l.v. dhr. Koning "Home Sweet Home" zongen.

  2004, Luuk Molenaar
  ?