Ontdek PLUS

Lute Gombert

Kent 21 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lute Gombert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lute Gombert heeft 4 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor lezen door meneer Ravers over de Kameleon.

  Als wij goed ons beest hadden gedaan in de 3e klas las hij voor over de spannende verhalen met de Kameleon. 60 jaar na data lees mijn kleinzoon deze spannende met veel genoegen.

  Koningin Julianaschool, 1955

  leuke school met juffrouw Jansen op foto o.

  leuke school met juffrouw Jansen op foto o.a gert en wim uilenreef

  ooiervaarschool, 1953

  De meeste lol hadden wij, als een schrijfpotlood werd aangesloten op de ringtrafo tijdens de elektrotechniek in het vak meetkunde.

  De meeste lol hadden wij, als een schrijfpotlood werd aangesloten op de ringtrafo tijdens de elektrotechniek in het vak meetkunde. Door de spanning op te voeren begon de potlood te roken.( koolweerstand ) In grote paniek werd de noodschakelaar door de leraar ingedrukt en ging hij op zoek naar de oorzaak. (de potlood was dan allang weer verdwenen in de etui). dhr Homberg onze klasse leraar elektrotechniek, schepte altijd een beetje op dat hij een ster-driehoekschakel en motor kom aan sluiten zonder de schakelaar te openen ( door de draden door te meten ) Wij hebben toe een draad met de isolatie erom aangesloten onder klemmen van de sterdriehoek. De motor heeft hij in het lesuur niet aan het lopen gekregen. School met goede ervaren docenten in Theorie- en Praktijk lessen o.a. Wiskunde,materialenkennis en elektrotechniek. Op de avondopleidingen,docenten uit de praktijk die veel bagage bij zich hadden en uitstekende opleidingen t/m elektrotechnische installateur en elektronica verzorgden.

  A.T.S., 1961