Lusie deJong

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lusie deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Lusie deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nadat ik gezakt was voor mijn MAVO-diploma op het Veurs ben ik naar de Christelijke MAVO gegaan, waar ik dus alleen het examenjaar gedaan heb.

  Nadat ik gezakt was voor mijn MAVO-diploma op het Veurs ben ik naar de Christelijke MAVO gegaan, waar ik dus alleen het examenjaar gedaan heb. De tekenlessen waren altijd super gezellig! We waren maar met zijn 5-en en volgens mij hadden we op vrijdag de laatste 2 uur tekenen/kunstgeschiedenis, maar er werd meestal iets lekkers gehaald. Het was een superleuk jaar! Wat is er van iedereen geworden?????????

  Chr. MAVO, 1982

  De brand natuurlijk! Dat was gaaf zeg, onderweg naar school werd er al verteld dat de school in brand stond! We hebben toen 4 weken kerstvakantie gehad (december 1977) ik zat toen in de brugklas, daarna doorgestroomd naar de MAVO in de Rijnlandstraat met

  De brand natuurlijk! Dat was gaaf zeg, onderweg naar school werd er al verteld dat de school in brand stond! We hebben toen 4 weken kerstvakantie gehad (december 1977) ik zat toen in de brugklas, daarna doorgestroomd naar de MAVO in de Rijnlandstraat met een verschrikkelijke hitsige meester Besselink (engels) en die pijp van de de duitse leraar Van Eck, was wel een supertijd!!! Wat is er van iedereen geworden???????

  Veurs College, 1977

  In de 1e klas hadden we nog ouderwetse bureaus met een gaatje waar je je inktpotje in kwijt kon! In de 2e had ik juffrouw Overweel, echt een hele lieve juf!! oh ja, volgens mij was dat in de 3e of 4e klas, toen kwam opeens het plafond naar beneden en moes

  In de 1e klas hadden we nog ouderwetse bureaus met een gaatje waar je je inktpotje in kwijt kon! In de 2e had ik juffrouw Overweel, echt een hele lieve juf!! oh ja, volgens mij was dat in de 3e of 4e klas, toen kwam opeens het plafond naar beneden en moesten we de directeur halen! Wie weet dit nog? Ik weet nog wel een paar voornamen: Paul, Rob, Jolanda, Carla maar achternamen?

  Prins Willem Alexander, 1971

  ?