Ontdek PLUS

Luke Vos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Luke Vos en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Luke Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Toen ik drie jaar was ben ik al op de kleuterschool begonnen bij juffrouw willy.

    Toen ik drie jaar was ben ik al op de kleuterschool begonnen bij juffrouw willy. Zelfs daar heb ik nog veel herinneringen aan, wat een lieve juf was dat! Daarna natuurlijk juffrouw Spin (sorry mevrouw Bartels) waar het echte leren begon, meester v.d. Schilde die volgens mij bij iedereen favoriet was en natuurlijk meester Overvelde, die iedere leerling + familie kende en met dito grapjes en evt. bijnaam aansprak. Warme herinneringen heb ik ook aan de sfeervolle kerstvieringen en niet te vergeten de rasechte jarenzeventig kringgesprekken voor als er weer eens ruzie was in de klas. Misschien hebben die wel mede bijgedragen aan mijn latere keus voor de sociale academie!

    De Krugerstee, 1970

    Ik heb veel jaren meegelopen op deze school, maar niet mijn diploma hier gehaald.

    Ik heb veel jaren meegelopen op deze school, maar niet mijn diploma hier gehaald. Wel veel klasgenoten gehad, doordat ik twee keer ben blijven zitten. Er zijn heel wat dingen waar ik met plezier aan terugdenk. Bijvoorbeeld de uitjes met de heer IJzer naar Texel en Castricum (waar ik nu zelf met man en zoon woon!) en de werkweken naar Terschelling en Trier. na mijn VWO diploma heb ik een tijdje rechten gestudeerd aan de VU, maar ben toen overgestapt naar de sociale academie in Amsterdam. Tegenwoordig werk ik als maatschappelijk werker in Den Helder, waar ik pubers begeleid die niet meer naar school gaan.

    Gymnasium Apeldoorn, 1979

    Het weekendje Orvelte was toch wel een onvergetelijk evenement.

    Het weekendje Orvelte was toch wel een onvergetelijk evenement. Weinig geslapen, maar veel gelachen en geleerd! Dat was toch wel uniek van dat jaar Blankenstein: hard werken, maar ook heel veel lachen. Tegenwoordig werk ik trouwens in een enigzins vergelijkbare setting. Ik begeleid namelijk pubers die niet meer naar school gaan, maar wel leerplichtig zijn. Alleen hebben hun ouders niet het geld om hun kroost naar een duur instituut te sturen. Ik woon tegenwoordig met man en zoon in Bakkum, lekker in de Noordhollandse duinen.

    Instituut Blankestijn, 1986