Luitzen Dijkstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luitzen Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Luitzen Dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerst nog een jaartje MAVO (kw...

  Eerst nog een jaartje MAVO (kwam helemaal uit Papendrecht)en daarna 2 jaar de HAVO. Volleyballen (schoolteam) en Klaas Hoekstra (gesch)De beste leerkracht. Namen zijn me grotendeels ontschoten. Tjoelker, Aad de Graaff , Heys (samen nog op de PA gezeten) zijn enkele die me nog voor de geest staan.

  2007, Luitzen Dijkstra

  Ik zat met veel plezier op dez...

  Ik zat met veel plezier op deze PA. Met drie Dijkstra's in één groep. Mij zijn veel namen uit die tijd ontschoten. Herinneringen nog genoeg. Ook de reis naar Aurich met v.d Ploeg in de auto (schapen d'r eerst uit) en naar Parijs (wie niet) Veel geleerd en nu al weer heel lang met veel plezier werkzaam in het dovenonderwijs te Haren (Gr)

  2007, Luitzen Dijkstra

  Ria Bom, Jos Opmeer, Peter en ...

  Ria Bom, Jos Opmeer, Peter en de rest van " de gang", die o.a in de boomgaard z'n "hanghuis" had. Stinkbommen in het fietsenhok en een mini van een leerkr. op de stoep enz enz.. Ben eind klas drie verhuisd naar Leek (Gr.)Ben inmiddels erg nieuwsgierig naar eventuele reunies. Ben veel namen kwijt uit die mooie tijd, maar heb nog veel goede herinneringen. Zit nu zelf in het onderwijs als leerkracht voor dove kinderen in Haren (Gr.) Mocht iemand mijn naam herkennen/herinneren, neem dan maar contact op. Groet; Luitzen

  2006, Luitzen Dijkstra
  ?