Bekijk het volledige profiel van Ludwig Flohr en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Ludwig Flohr heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Herinneringen: De broeders (vo...

Herinneringen: De broeders (vooral Bernardinus, Viventius, Welling, Immanuel), maar ook juffrouw Hagendoorn, juffrouw Cats (op wie ik hevig verliefd was, maar wie niet destijds?) van handvaardigheid, juffrouw Schoots-van Geloven, juffrouw Bello-Maurer, meneer Mens (met de modelspoorbaan middenin in de klas!), meneer Van der Meer (geweldige kerel!) en natuurlijk de conciërge (hij staat zelfs op de schoolfoto's!). Een heerlijke jeugd gehad met vriendjes en vanaf de 4e klas (toen kwamen er ook meisjes op school) ook vriendinnetjes. Beste vriendjes: Ronnie Tournier, Eddie Zwaneveld, Ivo Bouwmans, Jantje van Raamsdonk en Aadje Kluts. Vriendinnetjes: Annemieke v/d Werf, Mirjam Martens (mijn allereerste verkering!) en Anneke Bogaerts. Met Lorenzo de Carlo en Aadje Kluts vaak op woensdag naar zwembad West. Jaren terug nog samen met Annemieke, Anneke en Paul Klis een reünie georganiseerd. Toen was geluk heel gewoon.

2004, Ludwig Flohr

Herinneringen: Een fijne tijd ...

Herinneringen: Een fijne tijd samen met Linda Jonker (met wie ik nog een aantal jaren heb samengewoond), Vicky Christidou, Marianne van Leeuwen, Wilco Peul, de tweeling André en Adriaan Mutter, Dirk Kuiper, Ton van Wijngaarden (hij en ik waren de enige jongens uit de klas met Frans op de eindlijst), Wim Schneider, Corina, Peter Zuidam, Leunis Verlinde en Laikuen Chu etc. De heer Krikke van aardrijkskunde was echt een kanjer. Het toneelstuk waaraan onze klas deelnam (voorstelling in het gebouw van het Marnix gymnasium). De ontdekking van diabetes bij Leunis tijdens de werkweek. De chaotische tekenlessen van dhr. Vegter en waarvoor we wekelijks naar Blijdorp gingen (maar niet om te tekenen). Een mega verjaardagsfeest gegeven compleet met band + drive in disco in het Witte Huis. Achteraf bezien een heerlijke tijd. Door mijn drumstel te verkopen toch nog het Atheneum met goed gevolg afgerond. Denk vaak en met veel plezier aan iedereen terug.

2004, Ludwig Flohr

Herinneringen: Samen met m'n m...

Herinneringen: Samen met m'n maatje Hans Pleijsier van het Emmauscollege naar het Citycollege gegaan. Spijbelen in 't Café. De kelder waarin de schoolfeesten werden gehouden (de lp-hoezen die op de muren zijn geschilderd, zijn ondermeer van mijn hand). De geweldige docenten Henri Bok (Frans), Ron Elshout (Nederlands), Jaap Meerdink (tekenen) en Marijnissen (biologie). Verkering met Monica Kunst en met Monique Steeman. De band The Citizens met o.a. Lucille Deekman (zang), Fritz Bergmann (gitaar), Ron v/d Hoeven (toetsen), Chris Nijssen (bas), Jos van Roermund (gitaar), Pauline Hooghwerff, Ines Coppoolse, Marlies de Wolf, docent biologie Marijnissen als backing vocals, Peter van Dongen (trompet) en uiteraard Henri Bok (docent Frans) op saxofoon. Spelen met de band tijdens modeshows, playback shows en kolderdagen van school. De werkweek in Parijs. Helaas toch van school door al het gefeest en door teveel in de muziek op te gaan.

2004, Ludwig Flohr
?