Ludo Bergsma

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ludo Bergsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ludo Bergsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten ( welsiwaar beide jaren in de 4e).

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten ( welsiwaar beide jaren in de 4e).Vond de school erg leuk, vooral de schoolfeesten waren erg leuk. De muziek van die jaren vind ik nog steeds leuk om te horen.Ik ben na die 2 jaar van school afgegaan om de horeca opleiding te gaan doen.

  Samenwerkingsschool voor HA..., 1978

  Toen ik in de eerste klas terecht kwam, zat mijn zus ( Jacqueline) in de 4e.

  Toen ik in de eerste klas terecht kwam, zat mijn zus ( Jacqueline) in de 4e. Ik ging altijd met Kees Okkerse en Rob Aalbers en Erik Bezemer om toendertijd.Wat mij nog altijd is bijgebleven is de bootreis in de 3e klas op het IJsselmeer, met name als ik de Eagles met Hotel California hoor of Genesis met Follow me follow you, dan denk ik gelijk weerterug aan die tijd.De reunie die een paar jaar later werd gehouden vond ik erg leuk en ben heel benieuwd wat er allemaal van deklasgenoten terecht is gekomen. Ik zie of spreek eigenlijk niemand meer van die tijd.

  Don Bosco Mavo, 1974

  Ik was leerling in het oprichtingsjaar van deze school en kreeg toen les van juffrouw Krekelaar ( als ik mij dat nog goed kan herinneren) Daarna verhuist naar de mauritslaan en in de tweede klas naar de Peter Zuidlaan.

  Ik was leerling in het oprichtingsjaar van deze school en kreeg toen les van juffrouw Krekelaar ( als ik mij dat nog goed kan herinneren) Daarna verhuist naar de mauritslaan en in de tweede klas naar de Peter Zuidlaan. Mijn favoriete leraar was toen Ben de Goey en ik gheb ook nog in een combinatieklas gezeten met 7 andere leerlingen. Toen de school 25 jaar bestond ben ik naar de reunie geweest, ik vond het alleen jammer dat er toen maar 6 a 7 leerlingen aanwezig waren. In de eerste klas waren mijn ouders sinterklaas en zwarte piet en ik heb nog een foto dat ik bij mijn vader op schoot zat als 6 jarig jongetje en ik geen idee had dat het mijn eigen vader was. De schoolverlatingsdagen ( in de 6e klas, nu groep 8) op depaasheuvel in Vierhouten staat mij nog helder voor ogen.

  Mgr. Bekkerschool, 1968

  ?