Lucy deVries

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lucy deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lucy deVries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Jammer dat er zoveel verwijzingen van deze HTS zijn, dat maakt het zoeken lastig.

  Jammer dat er zoveel verwijzingen van deze HTS zijn, dat maakt het zoeken lastig. Ik heb op de HIO gezeten, op de Wegastraat. Ik zou verwachten hier meer oud-studiegenoten tegen te komen, maar dat valt tegen. Rick Yark zag ik wel, maar dat is de enige. Aparte tijd gehad, met leraren waarvan we af en toe het idee hadden dat we ze meer leerden dan zij ons.

  2003, Lucy deVries

  Eigenlijk heeft mijn tijd op het City maar 2 jaar geduurd, tenzij je de tijd op het Fransiscus er bij rekent, dan kom ik op 7.

  Eigenlijk heeft mijn tijd op het City maar 2 jaar geduurd, tenzij je de tijd op het Fransiscus er bij rekent, dan kom ik op 7. Op de HAVO wel veel lol gehad, met allerlei gekke leraren, waarvan ik de namen niet meer weet, op een paar na. Die gekke pater Beekman die ik geloof Joop Groen ooit in razernij met tafeltje en al de klas uitgooide. Goeie kerel overigens, geen kwaad woord over hem. En dan hadden we van die gestoorde aardrijkskunde leraren: zo'n vrouw die spuugde als ze praatte en die altijd een beetje met haar benen uit elkaar zat, waar de jongens op de eerste rij dan maar niet genoeg van konden krijgen! En Lukas van biologie, de griezel en niet te vergeten Oelrich, de gymnastiek leraar met wie ik altijd op voet van oorlog stond, maar die me de hemel inprees als ik weer eens goed turnde; vreselijke man was dat!

  2003, Lucy deVries

  Zoals velen herinner ik mij Vlieland nog wel en natuurlijk de prominente leraren, zoals Huijskes (die inmiddels al lange tijd dood is heb ik begrepen), Montfoort, Braakman (waar ik een afschuwelijke hekel aan had!), jufrouw Betram (die op late leeftijd tr

  Zoals velen herinner ik mij Vlieland nog wel en natuurlijk de prominente leraren, zoals Huijskes (die inmiddels al lange tijd dood is heb ik begrepen), Montfoort, Braakman (waar ik een afschuwelijke hekel aan had!), jufrouw Betram (die op late leeftijd trouwde met een oude professor, maar al vrij snel daarna overleed). Ook veel leerlingen herinner ik mij wel: Aletta Swanborn, Gene, Philipine Engelsman, 2 Sylvia's (derks en van Velzen), Leonie Verhoeff, Remco, Hein en nog meer gezichten waar ik even zo gauw geen naam bij kan bedenken. Ik ben benieuwd of er nog meer mensen zijn die zich gaan registreren. Ik ben alleen Hein tegen gekomen, dat was toen een blond rustig jochie. Ik ben benieuwd wat er nu van hem en al die anderen terecht gekomen is.

  2003, Lucy deVries
  ?