Lucien Prade

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lucien Prade en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lucien Prade heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar één kwartaal hier op school gezeten.

  Maar één kwartaal hier op school gezeten. Dank zij mijn lerares Frans (Juffrouw Kamperveen) naar de Middelbare school gegaan (Peter Stuyvesant College).

  Wilhelminaschool (MULO en B..., 1969

  Hele leuke school.

  Hele leuke school. Is helaas afgebroken (parkeerplaats). De enige leraar die mij is bijgebleven is de heer Foster. Ben ik jaren laten in Nederland nog tegengekomen. Verder weinig of geen herinneringen.

  Prinses Christinaschool ond..., 1965

  Mijn favoriete herinnering aan deze school zijn heel vaag.

  Mijn favoriete herinnering aan deze school zijn heel vaag. Wel heeft juf (Paula) Leenhouts erg veel indruk op mij gemaakt. Gelijk na komst in Nederland contact met haar gezocht. Zij wist nog precies wie ik was! Bij haar in de klas zag ik voor het eerst tulpen (klasgenoot zijn vader vloog voor de KLM en had die meegenomen). Kerst gevierd met kerstboom met échte kaarsen. Verder mijn beste vriend was toen Jurrien Baad(d)e. Ben erg benieuwd waar hij is gebleven. Nog een vriend was Wouter Put. Later op Peter Stuyvesant nog tegengekomen, toen uit het oog verloren.

  Marnixschool kleuterschool ..., 1962

  ?