lucie linnenbank

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lucie linnenbank en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lucie linnenbank heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij heb ik dat al gedaan.

  Volgens mij heb ik dat al gedaan. Contact met o.a. Nel Bastijn --haar Vader was Badmeester in het Tilburgse Zwembad.

  School met de Bijbel, 1944

  Als ik het goed heb, was Dhr.

  Als ik het goed heb, was Dhr. Helmsing Hoofd van deze School. Zie het Gebouw nog voor me, met de Speelplaats. Ook was ik bevriend met Nel Bastijn. Haar Vader was Badmeester van het Zwembad. En met Simone v.d. Bogaart. Op het moment schieten me niet meer namen te binnen, de Leeftijd en geheugen!!! Hartstikke leuk, bedankt.

  School met de Bijbel, 1944

  Kwam in 1946 in de (gemengde) 1e en 2e klas bij een hele lieve Onderwijzeres, haar naam ben ik kwijt, weet nog wel dat ze een lichte handicap aan haar been had.

  Kwam in 1946 in de (gemengde) 1e en 2e klas bij een hele lieve Onderwijzeres, haar naam ben ik kwijt, weet nog wel dat ze een lichte handicap aan haar been had. Verder staat mij dhr. Jansen (bijgenaamd Pietje GVD)nog voor de geest, die liep altijd te vloeken. Verder in de 5e klas dhr.Verhoeven. Het Hoofd v.d. School was dhr. Helmsing. Klasgenoten o.a. Simone v.d. Bogaert, mijn vriendin en nog een vriendin, haar Vader was Badmeester in het Zwembad en zij woonden daarboven.De Badmeester was dhr, Bastijn en mijn Vriendin heette Nel Bastijn, zou haar graag nog eens ontmoeten.

  School met de Bijbel, 1944

  ?