Bekijk het volledige profiel van lucie grevink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

lucie grevink heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tussen alle verkeerde(?) keuze...

Tussen alle verkeerde(?) keuzes( BDA ) door een poging gedaan op Instituut Pont, ik herinner me exact hetzelfde als andere aangemelden : typen op de maat van Icecream, als ik dat liedje nu hoor, dan krijg ik weer hetzelfde gejaagde gevoel van toen. Verder herinner ik me geen gezichten gek genoeg en ook geen namen, ik ben ook meer niet dan wel geweest,alle diploma's wel gehaald maar niet van steno, om de doodeenvoudige reden dat ik er nooit was. Ja nog 1 ding herinner ik me, de leraar die Ned. Handelscorrespondentie gaf zei altijd : bevubbeld, vonden we toen erg lachwekkend

2007, lucie grevink

Meest leuke ( behalve dan dat ...

Meest leuke ( behalve dan dat ik een keer ben blijven zitten omdat ik een periode in het ziekenhuis had doorgebracht en teveel had gemist ) Een leraar Haasloop-Werner bijvoorbeeld waar ik altijd een beetje medelijden mee had ( plaatsvervangende gêne )Stond als Neanderthaler voor de klas en vroeg er dus ook wel een beetje om.In de bovenbouw had ik hem voor Nederlands en toen ging het een stuk beter,Janitschek : sloof je toch niet zo uit, je eindigt toch achter het aanrecht (hij kreeg bijna gelijk)

2005, lucie grevink

schoolreis op de fiets naar Me...

schoolreis op de fiets naar Meppel in de jeugdherberg en de spelletjes die we daar deden, in een kring staan met één in het midden die dan met zijn vinger wees, terwijl de kring zong:1,2,3,4,5,6,7, wie zal ik een kusje geven...heel spannend; ooit een boek naar mijn hoofd gesmeten gekregen door meester Jeuring( en maar niet verteld thuis, daar zou ik te horen hebben gekregen dat ik het er wel naar gemaakt zou hebben)

2002, lucie grevink
?