Luc Wiel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luc Wiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Luc Wiel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lerares as juffrouw Syliakus (ongetwijfeld verkeerd geschreven).

  Lerares as juffrouw Syliakus (ongetwijfeld verkeerd geschreven). Als je jarig was mocht je grabbelen voor een kadootje onder een theedoek, verder gaat mijn geheugen niet.

  De Meidoorn 10e Montessori-..., 1965

  Echt fijne herinneringen heb ik niet aan deze school.

  Echt fijne herinneringen heb ik niet aan deze school. 2 jaar de eertse klas gedaan. Op aanraden van leraren getracht leerlingenraad op te richten, dat heeft me uiteindelijk de das omgedaan. Weet nog wel dat we twee weken vrij zijn geweest omdat de verwarmingsketels het begeven hadden. Hebben we als leerlingen (en ik voorop) nog gestaakt en ons zelf opgesloten in de kantine. Beste leraar was meneer Meijers (Engels en Nederlands) Bekende namen Marcel Teunissen (een soort professor Zonnebloem die ooit een keer meneer Westra voor schut zetten door een schema van hem op het bord te corrigeren) en ene Piso, Han Moullee (oid)

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1978

  Eerste herinnering aan deze school is de ´schoolweek´naar Heino.

  Eerste herinnering aan deze school is de ´schoolweek´naar Heino. Paardrijden op een ongezadeld paard wat achteraf een kreng bleek te zijn. Een trap tegen m´n dijbeen gehad maar daarna tussen twee meiden in terug naar de huisjes. Namen van de meisjes volgens mij Marianne en Maud. Onderweg kaugwum uitwisselen en na dat moment verliefd op Marianne maar het nooit durven zeggen. Door verhuizing naar Diemen na de tweede klas van school afgegaan.

  2e Montessori Mavo, 1973

  ?