Ontdek PLUS

Luc Ghering

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luc Ghering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Luc Ghering heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Turbulente jaren welke achteraf misschien wel met de pubertijd te maken hadden.

  Turbulente jaren welke achteraf misschien wel met de pubertijd te maken hadden. Het was een strenge school en was het daarom leuk om kattekwaad uit te halen. Bijvoorbeeld na het gymmen een onderbroek van een medeklasgenoot pikken en in de handen van het Jesus-beeld op het schoolplein hangen. Door de korte lijnen met het M.I.L. waar mijn vader leraar was, kreeg ik thuis regelmatig op mijn donder voor de wanprestaties van zijn zoon. Hele warme herinneringen heb ik aan Mike Euphrosina (?)coole leraar, De muziekleraar Stanley......(achternaam ben ik vergeten),De heer Swakhoven, juf Lourens, juf Mendez, die mij uit de spaanse klei heeft getrokken en heel veel heeft gesteund, maar dankzij alle accenten in het Spaans nooit verder kwam dan een 1.....Juf Jansen, waar ik eigenlijk naderhand heel veel respect voor heb gekregen. Het bleek dat zij achteraf meer capaciteiten in mij zag dan ik zelf...... Klasgenoten: Elvis Felici, Dito Manuela, Raymond Felici,Jefferson Paris, Nadine Voges, Sandra Correa, Delia Daantje.

  Maria College, 1978

  De eerste klas bij juf Sis, de tweede klas met Juf Van Aarde, die helaas toen na een half jaar met zwangersschapsverlof ging.

  De eerste klas bij juf Sis, de tweede klas met Juf Van Aarde, die helaas toen na een half jaar met zwangersschapsverlof ging. De derde klas bij Juf Booi, de vierde bij Juf Berkenveld, de vijfde bij het hoofd van de school, meneer Wong-Loi-Sing, en de zesde klas bij juf Rafaela Klasgenoten: Jaqueline (Kelly)Kirindongo, maatjes Sonny Concepcion, Johhny Suares, Norman Rijke, Clifford Williams

  Jean D'arc College, 1972

  In de kleuterklas met de ontzettend lieve juf Baby Lourens (Verrest).

  In de kleuterklas met de ontzettend lieve juf Baby Lourens (Verrest).

  Jean Darc Kleuterschool, 1970