Luc Bartkowski

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Luc Bartkowski en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Luc Bartkowski heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De buitenschoolse activiteiten met Jos van den Hoven, Philip Gelderman, Jan van den Hoven en Koot.

  De buitenschoolse activiteiten met Jos van den Hoven, Philip Gelderman, Jan van den Hoven en Koot. Het wringijzer en de beoordelingsmethode van ex-DSM-er. Dive, dive, dive!! en Tjoll. De bierfeesten in Waxweiler. De stalen zeilboot en de houten stijger in Loosdrecht bij windkracht 5-6. De stoppentester van Jan. De stofjas van Jan. De rijdende augurk van Jan. Ben tijdens het stagejaar na het examen van school gegaan.

  2003, Luc Bartkowski

  Uiteraard heeft juffrouw Zandkuil een onuitwisbare indruk achtergelaten.

  Uiteraard heeft juffrouw Zandkuil een onuitwisbare indruk achtergelaten. Best een aardige tijd gehad samen met vrienden als Rob Elsink, Roeland Guldenaar, Harry Bockhorst, Fred Groute en Piet Bruin. De verjaardagsfeestjes, samen met vriendinnen zoals Anja, Karin en Carla met muziek van bijv. Slade weet ik me ook nog enigszins te herinneren

  2003, Luc Bartkowski

  Hoewel ik niet echt met plezier naar school ging heb ik een hoop goede herinneringen aan De Klop.

  Hoewel ik niet echt met plezier naar school ging heb ik een hoop goede herinneringen aan De Klop. De vele vrienden en vriendinnen van het vwo en de havo. De lessen van Terbeek, o.a. over emancipatie (mijn vrouw en ik doen ieder 50% van het huishouden en voor mijn deel heb ik een huishoudster). Met Marcel naar enkele concerten van Herman Brood. De boogie-woegie van Marcel op de piano of de gitaar. En uiteraard het schoolkamp in Ameland: summum van alles wat je in die tijd uithaalde c.q. uitvrat.

  2003, Luc Bartkowski
  ?