Louisa Scharstuhl

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Louisa Scharstuhl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Louisa Scharstuhl heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zie RK Mariaschool.

  Zie RK Mariaschool.

  2004, Louisa Scharstuhl

  Ik begon in B4 en ging vervolgens door naar het Atheneum.

  Ik begon in B4 en ging vervolgens door naar het Atheneum. In 7 jaar mijn VWO diploma gehaald. Leuke tijden gehad. Vooral de vrijdagmiddagen naar Lambik en/of de Dorpsstraat. Het blijven zitten, met ongeveer de helft van de klas in VWO 5. Toen werd wel duidelijk dat er een groot verschil in leeftijd was tussen de zittenblijvers en de nieuwe 5e klassers. De stunt die in eens niet door mocht gaan. Maar het mooiste was het halen van mijn diploma.

  2004, Louisa Scharstuhl

  Het begon natuurlijk op de kleuterschool: Rozemarijn, bij juffrouw Marijke in de klas.

  Het begon natuurlijk op de kleuterschool: Rozemarijn, bij juffrouw Marijke in de klas. Toen ook nog op schoolreisje geweest naar de Efteling. Natuurlijk ook het 100-jarig bestaan. Op de lagere school aardig wat veranderingen gehad. Verandering van klas 1 t/m 6 naar Laag/Midden/Hoogbouw en vervolgens werd het groep 1 t/m 8. En de verhuizing naar het nieuwe/huidige gebouw. De naamswijziging is van na mijn tijd. Veel goede herinneringen aan de lagere school. Bv het apekooien ipv gewoon gym, het kamperen in Otterlo, de schooltoernooien ( oa voetbal, toen haalden we ook nog de finales van Utrecht) en natuurlijk de avondvierdaagse. Hele leuke jaren gehad. Helaas ben ik niet zo vaak in Zeist, zie hierdoor eigenlijk ook niemand meer. Mijn moeder komt nog wel geregeld oud klasgenootjes tegen.

  2004, Louisa Scharstuhl
  ?