Ontdek PLUS

Louis van Veen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Louis van Veen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Louis van Veen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Van deze school weet ik echt dagen te schrijven, zoveel gelachen en eigenlijk niet normale dingen heb ik daar gedaan.

    Van deze school weet ik echt dagen te schrijven, zoveel gelachen en eigenlijk niet normale dingen heb ik daar gedaan. Enkele leraren die ik me nog kan heugen zijn, van Sassen die kerel die Duits gaf, was wel sexie voor zijn kant. Beter was Birgett Schotborg voor ons, wat een gaaf mens was dat, niet alleen met les geven maar ook na schooltijd bij haar thuis met heel de klas. Ook moet ik haar via deze weg nog bedanken voor alle goede dingen die ze voor mijn heeft gedaan in het examen jaar want zonder haar had ik het nooit gered. Voor digitaletechniek hadden we Zoef (bijnaam) als leraar, tijdens een repetitie was standaard, heren nog een zee van tijd: 2 minuten. In de tweede klas hadden we een leraar waar ik zijn naam niet meer van weet, maar die gaf voor het eerst les en had zijn universiteit scheikunde gedaan, kon je ook wel merken veel te moeilijk voor ons al die proefjes, tot dat hij tijdens een les scheikunde heel de kast op blies waar je die proefjes in moest doen. Verder was jij zo verwart dat we in zijn agenda zelf onze punten in konden vullen. Zelf weet ik wel dat ik niet de liefste was, maar gelachen heb ik wel.

    RK MTS Anton Rosdorff, 1976

    Heb in deze jaren de elektrotechniek gedaan.

    Heb in deze jaren de elektrotechniek gedaan. Kwam zelf uit Naaldwijk. De afstand op de fiets was soms wel erg ver, vandaar ik vaak kwam liften. Hierdoor soms heel erg vroeg op school, maar ook regelmatig te laat. Bij vier keer kon je dan in je vrije middag bij de congierge terug komen (Bus en ?).De dames in de kantine hadden het ook niet makkelijk, veel rommel op de tafels. Op een gegeven moment was het zelfs verplicht om met mes en vork te eten, lang heeft dat niet stand gehouden daar de meeste in de wereldbol werden geworpen die midden in de kantine hing. Naast de achteringang zat het locaal voor de automonteurs, soms stond daarvoor een auto op het schoolplein om aan te sleutelen, een van die auto's was open wat al gauw ondekt werd. Maar starten ho maar, nu dan maar duwen dachten meerdere, het probleem was alleen dat de rem kapot was en daardoor sommige banken van beton eruit gereden werden. Ook kan ik me nog heugen het papiermachen bij handvaardigheid, op dat moment was er telefoon voor de heer Spaans (dat was de leraar), toen deze terug kwam zat echt heel het lokaal onder, want we hadden er een gevecht mee gehouden. Voor Nederlands hadden we de heer de Bruin, een kei van een kerel wat geheugen betreft. Zo af en toe testen hij zichzelf ook, zo mocht eenieder uit de klas drie wooorden zeggen (zo had je dus ruim 60 woorden) en daarna wist hij ze allemaal op te noemen, terwijl je zelf de woorden maar net kon onthouden die je had genoemd. Bij Heesakkers (leraar electrotechniek)was het altijd dolle pret, maar ook wel eens gevaarlijk, want wie kent de verhalen niet van priemen gooien, messen werpen en een 24 volt relay plaatsen waar eigenlijk een 220 volt in moest. Bij van Sante hebben we vierkante gaten leren boren (en zeg niet dat het niet kan, want het kan echt), verder weet ik nog van hem dat hij een kleine auto had, een fiat, en als hij op vakantie ging had hij een caravan zo groot, dat je dacht die fiat gaat op z'n achterwielen, maar altijd kreeg hij hem mee naar de plaats van bestemming, zelfs in de bergen. Van de heer Rood hadden we godsdienstles wat daar voor door mocht gaan. Barendse de directeur was een gave kerel, die begreep de jeugd tenminste, terwijl van Schaik (onderdirecteur) nog aleens moeilijk kon doen. Filmavonden waren altijd een succes, behalve een keer dat een laraar hem had uitgezocht (Alleman, van Bert Haanstra was de titel geloof ik) toen hebben we zelf ons geld terug gekregen. Zo kan ik nog wel even doorgaan, het was echt een te gave tijd. Wat dachten jullie van de ijscoman die er altijd stond was echt een toffe peer, het enige is dat hij altijd gelijk wou hebben. Als ik het over mocht doen dan zeker weer. Als je ook zulke verhalen heb en zin heb om even te mailen, doe dat dan naar louisvanveen? op de vraagteken een apenstaartjeen daar na het volgende zonder spaties hot mail . com

    R.K.Technische School St Be..., 1972

    Was een perfecte tijd.

    Was een perfecte tijd. Veel gelachen want dat kon (kan) ik wel. Heb de eerste klas over moeten doen, daardoor drie jaar juf Thoen. Tussen door in de tweede juf van der Linde (een lang en lief mens).In de vierde klas was het de bedoeling om met meester Gastehage naar Oebele te gaan met een liedje van James Last. Ik mocht niet mee zingen, mijn stem was te zwaar, daarom maar play back. Ik heb ook wel eens een ruitje in geschopt toen het liedje van"Ja Zuster, Nee Zuster, met op de step, net uit was. Vijfde klas bij meester Vijverberg, die vele jaren later nog een reunie heeft gegeven, de meeste van jullie heb ik daar gezien. Zesde klas bij meester (van Schaik?) was een moeilijk jaar prive, weet er eigenlijk niet veel meer van, nog wel de afscheidsavond in het Binnenhof, waar we met meerdere, de mannen Bambergen na deden. In die tijd ging ik veel om met een jongen die op de "jongensschool" zat, was een buurjongen. De meeste klasgenoten woonde aan de andere kant van het dorp op een enkeling na, dat waren Jan en Marcel. Van de namen die in de klas zaten weet ik wel dat we drie keer de naam Peter hadden, dat werd Peter, Peter1 en Peter2. Na deze school ben ik naar de LTS gegaan in Rijswijk en heb daar de Electronica richting gedaan. Verdere informatie is daar te vinden. Of stuur een mail:op de vraagteken komt apenstaartje en achteraan komt nog hot mail . com zonder spaties. louisvanveen?

    Sint Joannesschool, 1965