Ontdek PLUS

louis (ton) le poole

Kent 1 personen

MARRIED , 7 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van louis (ton) le poole en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  louis (ton) le poole heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zat van '59 tot kerst '60 op de hbs.

  zat van '59 tot kerst '60 op de hbs. de exacte vakken haalde ik niet. ik ging maar net over van 1 naar 2, maar moest toch afhaken en ging over naar de handelsdagschool. had timmer voor frans, en de winter voor nederland, mevr hartstra engels.

  Rijks HBS (HBS-A/HBS-B), 1959

  kwam in '53 in de 2e klas bij meester sytsema.

  kwam in '53 in de 2e klas bij meester sytsema. moest vaak nablijven. daarna bij meester van dam. kreeg toen ook veel op mijn kop. zat naast jan kamperman en ging veel met christian leerkes om. de 6e bij meester van wijk. hij was streng maar had ook gevoel voor humor. wanneer maakten we schoolreisje naar schiphol, waar we achter een convair-240 gefotografeerd werden. waar is hans van der mey?

  Dr. J. v.d. Hoevenschool, 1953

  ik doorliep alleen de 1e klas, want we verhuisden naar de achterhoek.

  ik doorliep alleen de 1e klas, want we verhuisden naar de achterhoek. we hadden juffrouw westerbeek. herinner me dhr lagendaal. we hadden geloof ik niet eens les tot 12.00 u. en kon daarom 's-morgens nog veel fietsen o.a. naar bloemendaal. woonde aan de vrijburghlaan met aan de overkant de rietlanden en aan de andere kant weilanden, een stortplaats en de spoorlijnen. mijn vrienden waren o.a. walter (of rob) hilarius en dikkie damkat.

  Julianaschool, 1952