Louis Halberstadt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Louis Halberstadt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Louis Halberstadt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Tja, Fijne tijd. Snoepwinkelt...

  Tja, Fijne tijd. Snoepwinkeltje in de straat. Ik woonde tegenover groenteboer vd Ven en tegenover dat kleine kruideniertje. Voetballen op het pleintje aan de W. buytenwegstraat. Hoofdmeester Bos. Daarvoor een hele fijne meester gehad. Ben zijn naam kwijt. Jufrouw Koops Verder Kokkie kemp,Dik vd Laan, Robby, Rien. Dokter Yap. Moest altijd een eitje eten als er wat was.

  2004, Louis Halberstadt

  Jan Bax aan de parkhaven ik b...

  Jan Bax aan de parkhaven ik behoorde tot de eerste lichting op deze boot. daarvoor nog enkele maanden op depedance richting schiedam (bij de van Nelle fabriek) Toen was het de Havenvakschool

  2002, Louis Halberstadt

  Tja, Fijne tijd. Snoepwinkelt...

  Tja, Fijne tijd. Snoepwinkeltje in de straat. Ik woonde tegenover groenteboer vd Ven en tegenover dat kleine kruideniertje. Voetballen op het pleintje aan de W. buytenwegstraat. Hoofdmeester Bos. Daarvoor een hele fijne meester gehad. Ben zijn naam kwijt. Jufrouw Koops Verder Kokkie kemp,Dik vd Laan, Robby. Dokter Yap. Moest altijd een eitje eten als er wat was.

  2002, Louis Halberstadt
  ?