Louis denAantrekker

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Louis denAantrekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Louis denAantrekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De Reus (Bennie)uiteraard,dat was altijd lachen.

  De Reus (Bennie)uiteraard,dat was altijd lachen.Altijd elke boom in crooswijk beklimmen.Rennen wie het eerst bij de zaak van mn pa was,samen met mij en mn broer.Verder zie ik nog zo ontzettend veel personen van die tijd,van Sylvia(Heinsmann) tot Mels(Roos).

  2003, Louis denAantrekker

  Heel veel gelachen in die tijd.

  Heel veel gelachen in die tijd.Ik herinner me "Heavy"ribbroeken en Ciak schoenen.Brommerpech,lopen en zeiknat thuis komen,roosters ruilen met mn broer die in een andere klas zat,met kolderdag van Hees in het informatica-hok(met die ouwe philips computers)opsluiten,klassenavond met stiekem een kleine radiozender mee,zodat er ook op de radio meegeluisterd kon worden,prullenbak samen met Edwin Corner(kleine Ed) over mw Gustina heengooien en 2 weken bij Borsboom op zn kamer huiswerk maken, ja , we hadden allemaal zo onze ups en downs in die tijd.Edo nog wel eens een keer gezien,Mike(Arb)zie ik nog weleens en Thijssie ook.Verder is denk ik iedereen blij dat die aantrekkers eindelijk met diploma in het niets verdwenen(Borsboom in het bijzonder)............

  2003, Louis denAantrekker

  Veel van de kleuterschool gingen hier ook naartoe.

  Veel van de kleuterschool gingen hier ook naartoe.Hele leuke tijd met Hakkenberg als meester.De kerstmusical was altijd weer een flop (wit,wit,wit zijn alle bomen...elk jaar weer hetzelfde...jammer...).Muziek op vrijdag met cassettebandjes van de top 40. Bennie de Reus,Peter Dalhaus met zijn enorme stripboekencollectie van Storm enzo.Marcel de Groot,Patrick Gottmers,om er maar een paar te noemen.

  2003, Louis denAantrekker
  ?