Louis Cuijk

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Louis Cuijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Louis Cuijk heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1976 was het jaar dat de HEAO in Breda van start ging.

  1976 was het jaar dat de HEAO in Breda van start ging. We zaten toen in bij het NHTV. Het was voor mij allemaal te leuk om ook nog te studeren. Gelukkig mocht ik het, na wat strubbelingen, nog een keer proberen. Ditmaal was het in de Etnastraat en daar begon het pas echt ....

  Stichting Hogeschool Braban..., 1976

  Ik zat in de vierde klas van meneer Vos toen we in het najaar van 1967 naar Rotterdam verhuisden.

  Ik zat in de vierde klas van meneer Vos toen we in het najaar van 1967 naar Rotterdam verhuisden. Later kreeg ik nog een brief van hem waarop als mijn klasgenoten hun naam hadden geschreven. Dit zijn: Peter Brants, Hans van Beers, Joost Franken, Terry van Berkel, Frans van Oorschot, Kees Mommers, W. v.d. Louw, Wil de Klerk, Kees Pigmans, Theo de Laat, Odulf Embregts, Jan Brands, Bertie Strik, Wim Kuijpers, Joost Koremans, Willie van Iersel, John Hack, Rinus vd Heijden, Jackie Heeren, Johny Bierings, Wim vd Kolberweg, Peter (Peer) van Lent, Guus Franken, Maarten van Iersel, Hans van Gijzel, Frans van Laarhoven, Mark Diependaal, Martin van B., Peter Schoenmakers, Pieter van Gijsel, Arno Smits, William vd Bosch, Mark Vromans, Rudy van Pruissen, Gijsbert Smit en Jopie Veldhuis.

  De Stappen, 1963

  ?