Lorette Peper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lorette Peper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lorette Peper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas bij Nora van den Berg, Marleen olde Bolhaar,Inge Hofs.

  Ik zat in de klas bij Nora van den Berg, Marleen olde Bolhaar,Inge Hofs. Leuk jaar gehad, veel gelachen. vooral onze "studiereis"naar Arnsberg was erg gezellig. De verschillende lezingen die we daar hadden was iets minder.

  Tio College, 1984

  weet nog heel weinig van deze school, ik heb er alleen de 1e en 2e klas gedaan.

  weet nog heel weinig van deze school, ik heb er alleen de 1e en 2e klas gedaan. We zijn daarna verhuisd naar de Schelforst. Ik herinner me juf Wierts nog wel. verder ken ik Monique ter Halle, Ruud Schiphorst en Stephan Witteveen nog. Marjon Hulshof en Petra van Loevezijn woonden bij mij in de straat en zaten 1 klas hoger.

  Haghoekschool, 1972

  Hele leuke tijd (achteraf).

  Hele leuke tijd (achteraf). De gymlessen waren nooit leuk , alleen maar hardlopen: veldloop of coupertest. Altijd volleybal (binnen) en softbal (buiten). Allergie aan overgehouden voor die sporten en ik ben niet de enige. Yolanda Lijding heeft hetzelfde probleem. Mensen die ik mij herinner uit deze tijd zijn Petra Reekers, Annemiek Mayvis, Lillian Workel, Eric Willems, Arjen Wassink.Met Yolanda, Petra en Annemiek nog steeds contact. Ik werk nu in het toerisme. Helaas heeft de economische malaise ook in onze branche hard toegeslagen en zal ik per 1 januari voor het eerst in mijn leven werkeloos zijn.

  Scholengemeenschool St Cani..., 1979

  ?