Lonneke Mulder

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lonneke Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lonneke Mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leren kaarten (toepen) in het cafe, tijdens blokuur frans! Zuster Brigitta, daarna Heynen; en het eerste uur op maandag op de grond liggen voor een meditatie les!.

  Leren kaarten (toepen) in het cafe, tijdens blokuur frans! Zuster Brigitta, daarna Heynen; en het eerste uur op maandag op de grond liggen voor een meditatie les!

  2004, Lonneke Mulder

  weten welke knikkerpotjes de beste waren (al verloor ik natuurlijk nog), zingen met meester Lemmens (een stukje voorlezen om te weten of je sopraan was of niet), Overlopertje spelen,overblijven in de keet, meester Cronen met lessen over de libel, omdat He

  weten welke knikkerpotjes de beste waren (al verloor ik natuurlijk nog), zingen met meester Lemmens (een stukje voorlezen om te weten of je sopraan was of niet), Overlopertje spelen,overblijven in de keet, meester Cronen met lessen over de libel, omdat Henri Dullens een dode gevonden had en mee naar school had genomen. En ik herinner me nog Jan, want die was jarig op de kortste dag van het jaar. Kan nog uren doorgaan met herinneringen!

  2004, Lonneke Mulder
  ?