Loni Jager

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loni Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Loni Jager heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar 1 jaar op deze schoolgezetren, zou toen blijven zitten doordat ik weing gedaan had het hele jaar ben toen opleiding in de zorg gaan doen, daar werk ik nog steeds.

  Heb maar 1 jaar op deze schoolgezetren, zou toen blijven zitten doordat ik weing gedaan had het hele jaar ben toen opleiding in de zorg gaan doen, daar werk ik nog steeds

  Middelbare Commerciele School, 1991

  leraren die ik mij nog herinner zijn; Dhr Blik van calculatie, bedrijfseconomie, zijn dochter Linda Blik gaf dezelfde vakken volgens mij.

  leraren die ik mij nog herinner zijn; Dhr Blik van calculatie, bedrijfseconomie, zijn dochter Linda Blik gaf dezelfde vakken volgens mij. Dhr Reining (eng),Laaning (ned)de Bruin (warenkennis) Wijnalda (etaleren) Croonen (gym)Rector Dhr Jutten.Leuke tijd gehad, ben door het vele feesten en weinig uitvoeren blijven zitten in de derde klas. Ook erg leuke schoolreizen, surpriseshow, fabriek van Albert Heijn,en daarna disco in de herberg waar we sliepen, zat toen in L3G.

  Lagere Detailhandelsschool, 1986

  Zat op de kleuterschool hier, herinner me alleen nog een buurjongetje Vincent, die had iets met een hand, miste een vinger o.

  Zat op de kleuterschool hier, herinner me alleen nog een buurjongetje Vincent, die had iets met een hand, miste een vinger o.i.d. En een jongetje die John heette dat was mijn speelkameraadje

  j.p thijsse school, 1977

  ?