loes vanzijp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van loes vanzijp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  loes vanzijp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Technische Natuurkunde; Vooral het eerste jaar waren erg gaaf, vanuit t beschermde dorpje opeens naar de grote stad.

  Technische Natuurkunde; Vooral het eerste jaar waren erg gaaf, vanuit t beschermde dorpje opeens naar de grote stad...bij vrijwel allemaal kerels in de klas...ik wist niet wat me overkwam :) In het eerste jaar flink wat uurtjes in de kantine doorgebracht met toepen. Maar vanaf de tweede toch serieuzer aan projecten gaan werken. Samen met Desie in Utrecht gaan stage lopen was toch wel het hoogte punt denk ik. Daarna examens en samen met Rob bij Philips afstuderen...en toen hadden we opeens allemaal ons diploma al! echt snel gegaan hoor...

  Fontys Hogescholen, 1999

  Natuurlijk was het Havo-4 kamp het hoogte punt van mn tijd op Markenhage.

  Natuurlijk was het Havo-4 kamp het hoogte punt van mn tijd op Markenhage. Samen met mubera, sanne en ellen maar weinig geslapen die nacht! Maar vooral de proefjes van Belleter die op de een of andere mannier altijd mislukte waren erg gaaf en de wiskunde lessen van Martens.

  Scholengemeenschap Markenhage, 1993

  De eerste twee jaar bestond volgens mij alleen maar uit vingerverven bij juffrouw ieneke in de klas, maar vanaf groep drie werd er dan toch wel van je verwacht dat je iets nuttigs ging doen.

  De eerste twee jaar bestond volgens mij alleen maar uit vingerverven bij juffrouw ieneke in de klas, maar vanaf groep drie werd er dan toch wel van je verwacht dat je iets nuttigs ging doen. Ik weet nog erg goed dat we vanuit de engelbewaarder gingen oververhuizen naar het hoofdgebouw met alle tafeltjes en stoeltjes over straat! ow...en dan die enge cito-toets...volgens mij ben ik nog nooit zo zenuwaschtig geweest :)

  De Griffioen, 1985

  ?