Loes van Ditmarsch

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loes van Ditmarsch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Loes van Ditmarsch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke gezellige tijd met de meiden uit mijn groep.

  Hele leuke gezellige tijd met de meiden uit mijn groep. We zaten tijdens de " vrije uren" regelmatig bij mij thuis in Bilthoven aan de koffie, omdat het daar gratis was en de anderen te ver weg woonden (Hilversum, Maartensdijk, Doorn, e.d.)

  K.L.O.S. Kleuterleidstersop..., 1970

  In 1971 mijn man leren kennen.

  In 1971 mijn man leren kennen. Hij was 17 en ik inmiddels 20. We gingen op zondagavond altijd vrij dansen op de Nieuwe Gracht. Daar zaten we met een club van ongeveer 20 personen waar o.a. de Brugman tweeling bij zat (de 1 kwam altijd dansen en de ander bijna nooit), hun broer Dick met zijn vrouw Ria. Jaren op de Nieuwe Gracht gedanst, daarna op de Amsterdamse Straatweg en tenslotte in Nieuwegein. Toen we eigenlijk weer opnieuw begonnen met lessen hebben we wedstrijden gedanst en zijn dat ongeveer tien jaar blijven doen.

  Dansschool De Rijk, 1971

  Weet alleen nog dat ik een hersenschudding op heb gelopen op het schoolplein.

  Weet alleen nog dat ik een hersenschudding op heb gelopen op het schoolplein. Een hele groep kinderen maakte een sliert en liepen op mij af, ik struikelde en viel op mijn achterhoofd.

  Prinses Beatrixschool, 1957

  ?