Bekijk het volledige profiel van Loes Slagman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Loes Slagman heeft 8 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik weet bijna niets meer van d...

Ik weet bijna niets meer van deze school, behalve dan dat als de school uitging we met twee kinderen hand in hand in de rij moesten staan. Ook hierinner ik me dat er een meisje bij mij in de klas zat in het laatste jaar dat Louise heette en die thuis niet wou ontbijten en dat dan op school moest doen.

2004, Loes Slagman

Ik zat in de klas bij Gerda Ta...

Ik zat in de klas bij Gerda Tammel en Kees Dubbeld, die net als ik in de Joost van Geelstraat woonden. Ik herinner me ook Anneke Hulswit, Ineke van Donk, een Corrie, een Irma, een Marja waarvan ik me de achternamen nu niet kan herinneren. Jimmy Koster, die later ook nog even bij mij in de klas zat op de Vlaggeman Mulo en Eddy Koenderman. In de zesde klas zat ik bij de heer Moor, de hoofdmeester waar ik geen goede herinnering aan heb. Dit was de "opleidingsklas". De andere klas was voor meisjes die geacht werden naar de huishoudschool te gaan en jongens die geacht werden naar de technische school te gaan. De onderwijzer van die klas (ben zijn naam even vergeten) was een heel aardige man. De eerste paar maanden van de zesde klas zat ik bij hem en ben toen naar de opleidingsklas overgeplaatst. Ook in de vijfde klas had ik deze onderwijzer.

2004, Loes Slagman

Ik had het best naar mijn zin ...

Ik had het best naar mijn zin op deze school.

2004, Loes Slagman
?