loes laport

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van loes laport en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  loes laport heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Hele leuke tijd gehad, weet ni...

  Hele leuke tijd gehad, weet niet zoveel namen meer.Frenkie was een van mijn vaste danspartners. Ook met hem verschillende keren afgedanst.Het was leuk uitgaan in de Ton zeker op deze leeftijd want toen bestond het uitgaan meestal alleen naar schoolfeestjes.

  2004, loes laport

  Op deze school heb ik de oplei...

  Op deze school heb ik de opleiding KVJV gedaan, een hele leuke klas die allemaal goed met elkaar om gingen ook buiten de klas. Alleen Atie en Ina heb ik nog wel eens gezien, ik ben heel benieuwd of iedereen ook met kinderen is gaan werken. Ikzelf heb eerst op een bank gewerkt en nu werk ik 10 jaar op een speciale speelzaal met kinderen met en zonder handicap. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin.Ik hoor graag van jullie.

  2003, loes laport

  Ik ben van de mavo naar de 3e ...

  Ik ben van de mavo naar de 3e klas huishoudschool gegaan, ik heb het hier op school wel naar mijn zin gehad maar heb eigenlijk niet zoveel leuke herinneringen. Mijn beste vriendin was Cisca Weber.

  2003, loes laport
  ?