Loes Kisjes

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loes Kisjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Loes Kisjes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke LHNO schooltijd gehad. V...

  Leuke LHNO schooltijd gehad. Veel gelachen en veel kattekwaad uitgehaald. De directrice was juffrouw Tuerlings, streng maar rechtvaardig. tussen de middag stiekem naar het kleine cafeetje op de hoek van de Oude Kamp. Daar draaide we het liedje van Bridget the Midget helemaal grijs op de jukebox en rookten we stiekem onze eerste sigaretjes! Ik weet nog dat ik in de winter door de kou in lange broek naar school fietste maar in de garderobe moest je je als meisje omkleden in een rok want een lange broek mocht toen nog niet op een meisjesschool.De namen van klasgenoten die ik me herinner zijn de tweeling Evelien en Maria de Bruin, omdat zij net als ik de langste van de klas waren (1.83 m.), Alie Roelofsen uit Kockengen, en mijn vriendinnen van toen Ria Agterberg en Ineke van Wijnbergen.

  2006, Loes Kisjes

  Juffrouw Joke van de kleutersc...

  Juffrouw Joke van de kleuterschool, en de vliegende borstel van meneer Konincks gelijktijdig met het gebrul van hem door de klas als iets niet naar zijn zin ging. Ook de sexuele voorlichtingsles van dhr. Konincks boven de kapel in de RK Aloysiuskerk. Dat was lachen en ook wel een beetje genant. En mijn vriendschap met Ria Agterberg, dochter van de groentenboer op de Jan van Scorelstraat.

  2006, Loes Kisjes
  ?