Loes Keller

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loes Keller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Loes Keller heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het hoofd van de school was juffr Wagenaar; en ik herinner me juffr Berlijn.

  Het hoofd van de school was juffr Wagenaar; en ik herinner me juffr Berlijn. Verder weet ik van die periode niet zo veel meer

  christelijke kleuterschool, 1953

  ik heb maar anderhalf jaar op deze school gezeten.

  ik heb maar anderhalf jaar op deze school gezeten. Ik zat in de klas met Thea Kloosterman; Ada Jongste; Erna v.d. Kraan; Ada de Kwaadsteniet. Mijnheer de Vries; Mijnheer Laurman(of zoiets) Mijnheer Tinke. Het hoofd was mijnheer Staal. Ik weet nog dat hij aankondigde, toen prinses Wilhelmina begraven zou worden, dat de wij geen vrij hadden; maar de school was gesloten... Maakte voor ons niets uit..

  Palestina-School Chr. schoo..., 1961

  toen ik op school was was het hoofd meester koekoek; er was juff.

  toen ik op school was was het hoofd meester koekoek; er was juff. Mak en juffr. Riphagen en in de vijfde meester van der Meulen; in de zesde een klein mannetje (naam ben ik vergeten. Ik zal in de klas met Stieni en Tini van Santen; Elza Timmers en Duke v.d. Werf; Elly de Ligny. Ik herinner me ook Henk van den Berg nog, Henk den Boon en Eddy Rook.

  Prins Alexander School, 1956

  ?